Watch Medier

Brancheformand beskylder Stofa for at stække antenneforeninger - direktør afviser blankt

TV-distributøren Stofa holder priserne på tv-pakker i ro i 2021, men det koster antenneforeningerne likviditet og er et bevidst forsøg på at stække dem, mener brancheformand. Stofa er uforstående over for kritikken.

Thomas Bak, formand for FDA, Forenede Danske Antenneanlæg, er ikke tilfreds med Stofas tilbud til antenneforeningerne. | Foto: FDA

Stofa meldte i midten af oktober ud, at priserne på selskabets tv-pakker ikke kommer til at stige i 2021. I samarbejde med antenneforeningerne havde man valgt at låse priserne, lød det.

Men det er kun slutkunderne, der ikke bliver mødt med prisstigninger fra Stofa. Flere antenneforeninger er blevet præsenteret for prisstigninger fra Stofa, og det møder kritik fra Thomas Bak, der er formand for brancheorganisationen Forenede Danske Antenneanlæg (FDA), som repræsenterer mellem 170.000 og 180.000 husstande.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs