Watch Medier

Mægler: Kopenhagen Furs 100.000 kvm er over halv milliard værd

Efterhånden som Kopenhagen Fur afvikles, vil der komme rift om pelsauktionshusets anlæg i Glostrup ved København. En salgspris på over en halv mia. kr. er sandsynlig, lyder det fra mægleren EDC.

Pelsauktion hos Kopenhagen Fur i 2016. Over de næste år afvikles aktiviteterne, efter det er besluttet at afvikle dansk minkindustri. | Foto: Stine Bidstrup

Et lille århundrede efter at Dansk Pelsdyravlerforening blev grundlagt, stirrer hele branchen inklusive de 300 ansatte hos verdens største pelsauktionshus, Kopenhagen Fur, direkte ned i afgrunden.

Nedlukningen af andelsselskabet Kopenhagen Fur kommer til at foregå over de næste to-tre år. Dermed afvikles aktiviterne i foreningens omkring 100.000 kvm store kompleks i Glostrup på den københavnske vestegn. Ud over selve auktionssalen tæller består ejendommen af kontorer samt produktions- og lagerareal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs