Watch Medier

Mægler: Kopenhagen Furs 100.000 kvm er over halv milliard værd

Efterhånden som Kopenhagen Fur afvikles, vil der komme rift om pelsauktionshusets anlæg i Glostrup ved København. En salgspris på over en halv mia. kr. er sandsynlig, lyder det fra mægleren EDC.

Pelsauktion hos Kopenhagen Fur i 2016. Over de næste år afvikles aktiviteterne, efter det er besluttet at afvikle dansk minkindustri. | Foto: Stine Bidstrup

Et lille århundrede efter at Dansk Pelsdyravlerforening blev grundlagt, stirrer hele branchen inklusive de 300 ansatte hos verdens største pelsauktionshus, Kopenhagen Fur, direkte ned i afgrunden.

Nedlukningen af andelsselskabet Kopenhagen Fur kommer til at foregå over de næste to-tre år. Dermed afvikles aktiviterne i foreningens omkring 100.000 kvm store kompleks i Glostrup på den københavnske vestegn. Ud over selve auktionssalen tæller består ejendommen af kontorer samt produktions- og lagerareal.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs