Watch Medier

Analytiker: Værdien af Nets gik aktiemarkedets næse forbi

Aktionærerne forstod ikke potentialet i Nets, mens selskabet var boteret på børsen, mener Alm. Brands chefaktieanalytiker Michael Friis Jørgensen.

Foto: Nets PR

Da Nets optrådte i det danske C25-indeks, undervurderede mange aktieinvestorer værdien af betalingsselskabet, mener Alm. Brands chefaktieanalytiker Michael Friis Jørgensen ifølge Finans.

Fusionen med italienske Nexi og amerikanske Mastercards køb af den såkaldte konto til konto-division i 2019, afslører at værdien af Nets samlet set er vokset fra 17 til 79 mia. kr., fra Nets blev børsnoteret i 2014 og frem til i dag.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs