Watch Medier

Stor efterspørgsel får Boozt til at lukke aktieudbud før tid

Udbuddet af nye aktier i online modetøjsforhandleren Boozt lukker 19. november - fire dage før planlagt, fordi investorer har lagt bud ind på flere aktier, end der udbydes. Første dag som børsnoteret i København ventes at blive fredag 20. november.

Online stormagasinet Boozt forhandler mærkevarer inden for modetøj og tilbehør. | Foto: Boozt/PR

Online stormagasinet Boozt har som følge af stor efterspørgsel besluttet at lukke sin 803 mio. kr. store danske aktieudvidelse tidligere end ventet.

Det skriver Boozt i en meddelelse, hvori det fremgår, at tilbudsperioden for private investorer nu udløber klokken 00.01 den 19. november og for institutionelle investorer udløber den nu klokken 17.30 19. november mod tidligere ventet 23. november.

"Den tidligere lukning af udbuddet for private og institutionelle investorer skyldes, at den samlede efterspørgsel overstiger det samlede antal aktier i udbuddet," skriver Boozt.

Første dag med handel i de midlertidige aktier på Nasdaq-børsen i København ventes at blive 20. november, hvor der også ventes informationer om udbudspris og allokering af aktier.

Sidste handelsdag for de midlertidige aktier ventes at blive 24. november, og første handelsdag med de nye permanente aktier på Nasdaq-børsen i København ventes at blive 25. november.

På børsen i Stockholm ligger Boozt-aktien med et plus på 1,3 pct. i 152 svenske kr.

Læs mere her:

Opkøbsplaner får Boozt til at søge børsnotering i København

Boozt vil rejse op til 800 millioner ved dansk børsnotering 

Mere fra Watch Medier

Formandsskifte i Gyldendal

”Gyldendal har været igennem et par år med store forandringer, men har nu en ny og stærk direktion og en selskabsstruktur, der er faldet på plads,” udtaler afgående formand Poul Erik Tøjner, der afløses af næstformanden.

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Rockwool: 2023 bliver et dynamisk spil

Trods skuffende salgstal og driftsresultat for fjerde kvartal kom stenuldskoncernen ifølge koncernchef Jens Birgersson ud af 2022 med skindet på næsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs