Watch Medier

Landets eneste andeslagteri melder alt udsolgt

Dan Duck, der er Danmarks eneste andeslagteri, melder om totalt udsolgt og må afvise over halvdelen af bestillingerne. Slagteriet har haft et meget ujævnt år og har stævnet Fødevarestyrelsen med krav om erstatning efter en fejlbehæftet kontrolrapport.

Foto: Astrid Dalum/IND

Danmarks i øjeblikket eneste andeslagteri, Dan Duck, kan ikke følge med detailkædernes efterspørgsel på danske ænder og må melde udsolgt, før december overhovedet er begyndt.

"Allerede i oktober måtte vi sige nej til bestillinger, og det er fortsat ind i november. Vores kapacitet ligger i år på 320.000 ænder, og vi har fået efterspurgt 750.000 ænder indtil videre. Det er en rigtig ærgerlig situation, at vi ikke kan levere det, der bliver bestilt," siger Hardy Eskildsen, der er adm. direktør ved Dan Duck.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs