Watch Medier

Lampearving i nyt familieopgør: Farverig forretningsmand tredobler ejerandele i omstridt redningsaktion

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB 2: Bestyrelsesmedlem David Kaastrup-Olsen bekræfter, at han har forøget sin indflydelse i familieejet ejendomsselskab gennem en beslutning, som byretten har dømt ulovlig. Han blev landskendt for sin rolle i en af de største familiefejder i dansk erhvervsliv.

David Kaastrup-Olsen var i 90'erne involveret i et familieopgør om lampefirmaet Louis Poulsen, hvor han i pressen fik skylden for at blokere for et salg af virksomheden. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

En velkendt familie i dansk erhvervsliv spiller en central rolle i det drama, som udspiller sig i det familieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH). Det kan EjendomsWatch nu fortælle i sin anden artikel om sagen.

Bestyrelsesmedlemmet David Kaastrup-Olsen endte nemlig som en af de store vindere i den – ifølge byretten – ulovlige redningsaktion, der fandt sted i JMGH og datterselskabet Glostrup Erhvervsejendomme (GEAS) i 2015, og som EjendomsWatch omtalte mandag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs