Watch Medier

Lampearving i nyt familieopgør: Farverig forretningsmand tredobler ejerandele i omstridt redningsaktion

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB 2: Bestyrelsesmedlem David Kaastrup-Olsen bekræfter, at han har forøget sin indflydelse i familieejet ejendomsselskab gennem en beslutning, som byretten har dømt ulovlig. Han blev landskendt for sin rolle i en af de største familiefejder i dansk erhvervsliv.

David Kaastrup-Olsen var i 90'erne involveret i et familieopgør om lampefirmaet Louis Poulsen, hvor han i pressen fik skylden for at blokere for et salg af virksomheden. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

En velkendt familie i dansk erhvervsliv spiller en central rolle i det drama, som udspiller sig i det familieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH). Det kan EjendomsWatch nu fortælle i sin anden artikel om sagen.

Bestyrelsesmedlemmet David Kaastrup-Olsen endte nemlig som en af de store vindere i den – ifølge byretten – ulovlige redningsaktion, der fandt sted i JMGH og datterselskabet Glostrup Erhvervsejendomme (GEAS) i 2015, og som EjendomsWatch omtalte mandag.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs