Watch Medier

Bornholmsk cloudselskab vil noteres på dansk minibørs

Cloudselskabet Decideact med hovedkontor i Nexø vil noteres på minibørsen First North og venter et bruttoprovenu ved børsnoteringen på 7-18,5 mio. kr. De nuværende aktionærer beholder deres aktier.

Flemming Videriksen er medstifter og adm. direktør i Decideact. | Foto: PRESSE

Danske Decideact, der udbyder cloud-løsninger, har søgt om optagelse til handel på den danske minibørs First North Growth Market.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Decideact har udbudt aktierne til en pris på 8,15 kr. per aktie, hvilket svarer til en før-værdiansættelse på 42 mio. kr.

Der vil maksimalt blive udbudt nye aktier for 18,5 mio. kr., hvoraf 36 pct. er forhåndstegnet inden tilbudsperioden åbner, skriver Decideact i meddelelsen. Hvis det ikke lykkes at finde investorer til minimum 855.428 aktier, vil noteringen ikke blive gennemført, fremgår det.

Selskabet venter et bruttoprovenu på 7–18,5 mio. kr.

Nuværende aktionærer sælger ikke ud

Ingen af Decideacts nuværende aktionærer sælger aktier, og alle storaktionærer er underlagt en såkaldt lock-up periode, der løber mindst 12 måneder for 90 pct. af deres nuværende aktier.

Tilbudsperioden løber fra 26. november til 8. december og Decideact venter at kunne have første handelsdag den 16. december.

Decideact, der har hovedkontor i Nexø på Bornholm, udbyder løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af en strategi til en cloud-baseret løsning. Ifølge selskabet skal den digitale løsning til strategi-implementering hjælpe virksomheder med at komme i mål med deres strategier.

I løbet af de næste tre år ser selskabet et potentiale på mere end 500 kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland og hvis halvdelen af dem kommer i hus, vil det give en årlig abonnementsomsætning på 56,9 mio. kr. i 2023, fremgår det af meddelelsen.

Bornholmsk tech-virksomhed rejser millioner i investeringsrunde 

Pensionsselskab flytter data og serverkraft op i Amazon-sky 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs