Watch Medier

Michelin-kok i gastro-samarbejde med NASA

Køkkenchef og stifter af Michelin-restauranten Alchemist, Rasmus Munk, har fået tiden under corona til at gå med bl.a. et samarbejde med amerikanske NASA om gastro-teknikker til rumstationer og et "Pink Rum", hvor følelsen af corona bliver illustreret med Barry White.

Rasmus Munk har under corona fundet på nye initiativer, der skal stimulere alle gæsternes sanser. | Foto: Martin Lehmann/Politiken

Gæster dirigeret som "marionetdukker" i et pink rum af en autoritær stemme for derefter at blive mødt af et abrupt stemningsskift i spiseøjeblikket i form af Barry Whites karakteristiske dybe stemme flydende ud af højtalerne. Som et comic relief, der byder til både glæde og forløsning.

Det er blot et af de initiativer, der blev skabt af Rasmus Munk, indehaver og køkkenchef hos Michelin-restauranten Alchemist, efter at coronaen ramte Danmark i marts.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs