Watch Medier

Maersk har ændret ledelseskultur: Ansatte stræber efter fire nye mål

Verdens største containerrederi, danske Maersk, har ændret betydeligt på ledelseskulturen og på, hvordan de 80.000 ansatte ledes, skriver Børsen.

Maersk-topchef Søren Skou.

Maersk har de seneste år gennemført en markant ny ledelsesform i koncernen og ikke mindst arbejdet på at få de 80.000 ansatte til at forfølge fire overordnede mål for at komme i sync med strategien, skriver Børsen.

Ifølge HR-direktør i Maersk Ulf Hahnemann førte det bl.a. til, at salgsorganisationen og kundeservice fik at vide, at de selv skulle træffe en lang række beslutninger, som før skulle igennem Maersk-hierarkiet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs