Watch Medier

Revisionsfirmaet BDO undlod i fem år at advare om retssag i familieselskab

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB: En verserende retssag i et familieejet ejendomsselskab er ikke nævnt med et ord i fem regnskaber, som BDO har revideret. Først da en ekstra revisor blev indsat, kom ledelsens risiko for at blive pålagt erstatningsansvar frem. BDO og selskabets direktør er tavse.

"Såfremt Landsretten også konkluderer, at beslutningen strider mod selskabets vedtægter, kan selskabets ledelse ifalde ansvar herfor," står der i revisionspåtegningen i årsrapporten for 2019. | Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Fem års retssag, en byretsdom og en minoritetsrevisor nedsat af Erhvervsstyrelsen.

Det skulle der til, før det blev indskrevet i regnskaberne, at ledelsen i det familieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH) kan have pådraget sig ansvar i forhold til den verserende retssag, som en gruppe minoritetsaktionærer har anlagt mod selskabet for brud på vedtægterne, og som EjendomsWatch har omtalt i en række artikler.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs