Watch Medier

Dansk spilsucces vil udvide forretning med trecifret millioninvestering

Spiludvikleren bag Moviestarplanet vil fordoble medarbejderstaben til 150 og overvejer børsnotering for at kunne udnytte "kæmpe stort" potentiale i markedet.

Scene i spillet Moviestarplanet. | Foto: Screendump fra Moviestarplanet.dk

Claus Lykke Jensen, der står bag det succesfulde computerspil Moviestarplanet, går med store vækstambitioner for sit spilfirma, fortæller han til Finans.

Spiludvikleren vil fordoble antallet af medarbejdere fra 75 til 150, og til det skal han bruge en trecifret millioninvestering, der enten kan komme fra en børsnotering eller ved at få investeringer ind fra en større spiller på markedet, lyder det fra Claus Lykke Jensen, der endnu ikke har lagt sig fast på noget.

De to spil, virksomheden tidligere har lavet - Moviestarplanet og Blockstarplanet - er stadig indbringende for virksomheden, der fremlagde et overskud på 12 mio. kr. i seneste regnskabsår.

"Nu har vi ligget meget stabilt i mange år, og det er selvfølgelig meget hyggeligt, men det er ikke sådan, at vi er vokset helt eksplosivt. Det kunne vi godt tænke os, for vi synes, potentialet i det her marked er kæmpe stort," siger Claus Lykke Jensen til Finans.

Astralis Group lander sin hidtil største sponsoraftale

Kapitalfond køber amerikansk producent af gamingudstyr 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs