Watch Medier

Lagkagehusets topchef: "Jeg har haft det hårdeste år i min 22 år lange karriere"

PROFIL: To shitstorme og en pandemi har præget Jason Cottas første halvandet år som topchef i bagerikæden Lagkagehuset. Den britiske forretningsmand har øjnene rettet mod vækst i London.

Foto: PR / Lagkagehuset

Efter blot syv måneder i rollen som adm. direktør i Lagkagehuset ændrede alt sig for virksomheden og Jason Cotta. Fra marts blev coronapandemien og dertilhørende nedlukninger starten på kædens hidtil mest hidsige år.

"Det har været det hårdeste år i min 22 år lange karriere, og kun takket være medarbejderne og vores loyale kunder er vi kommet igennem det. Hvis jeg skal være helt ærlig omkring det, kommer ingen i vores branche til at tjene penge i år og særligt ikke på de internationale markeder," siger han om 2020.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs