Watch Medier

Lagkagehusets topchef: "Jeg har haft det hårdeste år i min 22 år lange karriere"

PROFIL: To shitstorme og en pandemi har præget Jason Cottas første halvandet år som topchef i bagerikæden Lagkagehuset. Den britiske forretningsmand har øjnene rettet mod vækst i London.

Foto: PR / Lagkagehuset

Efter blot syv måneder i rollen som adm. direktør i Lagkagehuset ændrede alt sig for virksomheden og Jason Cotta. Fra marts blev coronapandemien og dertilhørende nedlukninger starten på kædens hidtil mest hidsige år.

"Det har været det hårdeste år i min 22 år lange karriere, og kun takket være medarbejderne og vores loyale kunder er vi kommet igennem det. Hvis jeg skal være helt ærlig omkring det, kommer ingen i vores branche til at tjene penge i år og særligt ikke på de internationale markeder," siger han om 2020.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs