Watch Medier

Mærsks containerskibe skifter fra København til anløb i Kalundborg

Maersks containerskibe vil fra marts anløbe Kalundborg i stedet for København. Det betyder samtidig et farvel til havneselskabet Copenhagen Malmö Port, så APM Terminals fremover varetager den danske containertrafik.

Maersk containere i Københavns Nordhavn. | Foto: Finn Frandsen

I stedet for at anvende havnen i København skal Maersks containerskibe fremover anløbe nye havnefaciliteter i Kalundborg drevet af havneoperatøren APM Terminals.

Det bliver resultatet af en aftale mellem A.P. Møller-Mærsk og Kalundborg Havn, hvor Maersks havneselskab, APM Terminals, derfor vil etablere og drive en ny containerhavnefacilitet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs