Watch Medier

Banker og børsmæglere: Stor stigning i privates aktiehandel i 2020

Banker og online-børsmæglere har i 2020 kunnet mærke, at danskernes interesse for aktiehandel er kraftigt stigende.

Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Titusinder af nye investorer er strømmet til aktiemarkedet i 2020, og mange af dem er private, lyder det fra Nordnet og landets største banker. Det skriver Jyllands-Posten.

"Vores private investorers aktiehandel er steget med 80 pct. i forhold til 2019, og der er kommet mange nye investorer til. De fleste har købt og beholdt, hvilket kan være tegn på en mere udviklet aktie- og investeringskultur. En del har dog udnyttet de store udsving i markederne til at foretage hurtige køb og salg," siger senioranalytiker Jacob Hvidberg Falkencrone fra Danske Bank til mediet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs