Watch Medier

NNIT får stor softwareaftale på plads med globalt life science-selskab

NNIT indgår fireårig kontrakt på et tocifret millionbeløb, hvor selskabet i et samarbejde med det amerikanske softwareselskab Valiance, som NNIT købte i 2018, skal levere en Veeva RIM-løsning til et globalt life science-selskab.

Foto: PR

NNIT har indgået sin største Veeva-aftale nogensinde med et globalt life science-selskab til en værdi på et højt tocifret millionbeløb.

Det skriver NNIT i en meddelelse.

Kontrakten løber i fire år og indbefatter en såkaldt Veeva RIM-løsning, der skal leveres i et samarbejde mellem NNIT og det amerikanske softwareselskab Valiance, som NNIT købte i 2018, fremgår det af meddelelsen.

Siden 2018 har NNIT haft et partnerskab med virksomheden Veeva, der arbejder med cloud-baseret software til den globale life science-industri.

NNIT har oprettet NNIT Veeva Powerhouse, der er et Veeva-tilbud til den danske koncerns kunder, og Veevas ydelser er blevet en integreret del af NNIT's strategi.

Den nye kontrakt inkluderer blandt andet ydelser inden for NNIT Veeva Powerhouse-området.

"Med Veeva Regulatory Information Management-kontrakten (RIM) ekspanderer vi vores fodaftryk signifikant. Dette er endnu et bevis på, at vores partnerskab med Veeva er fremragende," udtaler Flemming Kjøller, Corporate Vice President i Life Sciences Global Sales hos NNIT, i en meddelelse.

Siden partnerskabet har NNIT oplevet en stigende efterspørgsel på NNIT Veeva Powerhouse-ydelser, skriver selskabet.

"Vi forventer at se en fortsat stærk efterspørgsel på NNIT Veeva Powerhouse-ydelser de kommende år," siger Flemming Kjøller.

Mandag eftermiddag stiger NNIT-aktien med 1,3 pct. til 111,60 kr. på fondsbørsen.

Novo-sagen har sammenlagt kostet NNIT 800 mio. kr.

NNIT's topchef er bekymret for 2021-salget 

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs