Watch Medier

DFDS belønner ansatte i hårdt år med 50 aktier hver

8.000 ansatte i DFDS får hver tildelt 50 aktier i det danske færge- og fragtrederi. Aktierne, som i øjeblikket har en værdi af 110 mio. kr., skal optjenes over en periode på tre år.

DFDS-formand Claus V. Hemmingsen.

Det har været et ekstraordinært hårdt år for de ansatte i DFDS med coronapandemi, tilbagegang i dele af færge- og fragtforretningen og en fyringsrunde.

For at anerkende medarbejdernes indsats har ledelsen og bestyrelsen i DFDS besluttet at tildele 50 DFDS-aktier til alle 8.000 medarbejdere i rederiet - dog bortset fra de ledere, der har en aktiebaseret aflønning, skriver DFDS i en meddelelse.

”Vores medarbejdere har været igennem et usædvanligt udfordrende år. For at vise vores påskønnelse af deres indsats for DFDS og for vores kunder, samt styrke båndet til medarbejderne, har ledelsen og bestyrelsen besluttet at tildele aktier til alle medarbejdere”, siger Claus V. Hemmingsen, bestyrelsesformand i DFDS.

De tildelte 50 DFDS-aktier skal optjenes over en periode på tre år og omfatter 8.000 medarbejdere. Den samlede værdi af de tildelte aktier har aktuelt en kursværdi på ca. 110 mio. kr. - det svarer rundt regnet til 13.750 kr. pr. ansat.

I de fleste lande vil de tildelte aktier være såkaldte "fantomaktier", der blot betyder, at de berettigede medarbejdere modtager en kontant betaling i december 2023 svarende til værdien af ​​50 DFDS-aktier.

Omkostningerne til aktieprogrammet vil løbende blive udgiftsført i regnskabet indtill udgangen af ​​optjeningsperioden i december 2023.

Læs mere her:

Maersk giver 1000 dollar julebonus til ansatte for enestående indsats

TV 2 giver hver medarbejder 10.000 kroner i bonus – staten frasiger sig udbytte 

DFDS vil sælge toldfri alkohol og tobak for at klare sig efter brexit

Spareplan i DFDS øger fyringer med 150 ansatte

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs