Watch Medier

Nent-direktør: Smertegrænse for Superligaens pris er nået

Der er en øvre grænse for, hvad rettighederne til Superligaen skal koste, og den grænse er nået, mener ansvarlig for rettighedsindkøb hos Nent.

Prisen for at vise f.eks. Superliga-kampe som den mellem AGF og AaB tidligere i december er ved at nå smertegrænsen, mener Peter Nørrelund fra Nent. | Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Prisen for rettighederne til Superligaen kan ikke tåle at komme meget længere op, lyder det fra Peter Nørrelund, chef for ekspansion og sport hos Nordic Entertainment Group (Nent), over for Ekstra Bladet.

Ifølge mediet løber den årlige pris for den nuværende rettighedsperiode op i 400 mio. kr. for de to bedste fodboldrækker for herrer – en ottedobling siden den første rettighedsaftale. Og der er en "øvre grænse" for Superligaens pris, understreger Peter Nørrelund.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs