Watch Medier

Amazon køber podcastselskab for at få mere på hylderne

Amazon vil udvide sortimentet inden for podcast og køber op.

Foto: ABHISHEK CHINNAPPA/REUTERS / X03453

Amazon har købt podcastselskabet Wondery for at få flere tilbud på hylderne til kunderne.

Wondery, der har produceret populære podcasts som "Dirty John," "Dr. Death," og "The Shrink Next Door," vil blive en del af Amazon Music. Det skriver Reuters.

"Sammen med Wondery vil vi fortsat give lytterne mulighed for at streame mere, i takt med at vi udvider tilbuddene og sikrer, at vi er der, hvor kunderne går hen for at finde, opdage og lytte til de kunstnere, de elsker," skriver Amazon i en blog post.

Betingelserne ved købet offentliggøres ikke.

Aftalen er endnu ikke afsluttet, men den vil gøre det muligt for Amazon Music-abonnenter at lytte til podcasts fra Wondery gennem en række udbydere, oplyser Amazon.

En anden podcaster - Podtrac - slog Wondery af pinden som den fjerdemest-lyttede-til-podcaster i USA i november med lige knapt ni mio. lyttere.

Apple overhaler Amazon på samlet kurshop siden nytår

Amerikanske techkoncerner brugte 140 mio. på EU-lobbyarbejde i første halvdel af 2020 

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs