Watch Medier

Amazon køber podcastselskab for at få mere på hylderne

Amazon vil udvide sortimentet inden for podcast og køber op.

Foto: ABHISHEK CHINNAPPA/REUTERS / X03453

Amazon har købt podcastselskabet Wondery for at få flere tilbud på hylderne til kunderne.

Wondery, der har produceret populære podcasts som "Dirty John," "Dr. Death," og "The Shrink Next Door," vil blive en del af Amazon Music. Det skriver Reuters.

"Sammen med Wondery vil vi fortsat give lytterne mulighed for at streame mere, i takt med at vi udvider tilbuddene og sikrer, at vi er der, hvor kunderne går hen for at finde, opdage og lytte til de kunstnere, de elsker," skriver Amazon i en blog post.

Betingelserne ved købet offentliggøres ikke.

Aftalen er endnu ikke afsluttet, men den vil gøre det muligt for Amazon Music-abonnenter at lytte til podcasts fra Wondery gennem en række udbydere, oplyser Amazon.

En anden podcaster - Podtrac - slog Wondery af pinden som den fjerdemest-lyttede-til-podcaster i USA i november med lige knapt ni mio. lyttere.

Apple overhaler Amazon på samlet kurshop siden nytår

Amerikanske techkoncerner brugte 140 mio. på EU-lobbyarbejde i første halvdel af 2020 

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs