Watch Medier

Et svensk startup skal være gennembruddet for Frankly Juice

Med seks år i branchen, lige så mange kuldsejlede forhold og røde regnskabsår, har juicevirksomheden Frankly Juice efter eget udsagn fundet en måde at forene mission og profit. Og reelt set har de ikke selv skulle gøre det store.

Christian Bowall (tv) og Christian Seirsen (th). (Arkiv) | Foto: Frankly Juice

Efter seks års arbejde og adskillige forskningsprojekter med alt fra Laborantskolen i København til Miljø - og Fødevareministeriet, har juiceproducenten Frankly Juice i 2020 endelig knækket koden til at få holdbarheden på virksomhedens koldpressede vitaminbomber til at strække sig længere end en uge.

Og hemmeligheden skulle vise sig at være en nyetableret virksomhed i Sverige.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs