Watch Medier

Biotekselskab fyrer topchef gennem seks år

Biotekselskabet Reapplix har skilt sig af med sin adm. direktør. Manglende evner og erfaring med salgseksekvering i USA kostede ham posten i selskabet, der lige nu satser stort på et amerikansk forretningseventyr med biologiske plastre.

Graeme Brookes er ikke længere adm. direktør for biotekselskabet Reapllix, der ifølge næstformanden har behov for andre kompetencer, end dem Brookes besidder, til igangværende USA-sats. | Foto: Reapplix / PR

Biotekselskabet Reapplix, der udvikler et særligt biologisk plaster til behandling af diabetiske fodsår, har fyret sin adm. direktør gennem seks år og fem måneder, briten Graeme Brookes.

Det Birkerød-baserede Reapplix, der er stiftet af blandt andre opfinderen af Novo Nordisks insulinpen, satser netop nu på et storstilet amerikansk forretningseventyr og til at fuldføre den strategi, er der behov for andre kompetencer, end Graeme Brookes besidder, lyder forklaringen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs