Watch Medier

Investor fraråder investeringer i ny børskandidat

Uro omkring ledelsen i it-selskabet Nexcom, som netop har indledt tegningsperiode på First North-børsen, får investor til at fraråde investeringer i selskabet.

Foto: Jan Grarup

Ledelsen i it-selskabet Nexcom har en trussel om erstatningskrav fra det børsnoterede selskab Blue Vision hængende over hovedet, og det får aktiechef i PP Capital, Jens Løgstrup, til at fraråde at investere i selskabet, som netop har offentliggjort sine planer om en børsnotering på First North, skriver Børsen.

Adm. direktør Rolf Adamson, og finansdirektør Peter Hauge Jensen fra Nexcom har tidligere været en del af det børsnoterede selskab Blue Vision som henholdsvis bestyrelsesmedlem og adm. direktør.

De to trådte ud af virksomheden før jul på opfordring af en storaktionær, skriver Børsen, og 4. januar har Blue Vision "varslet et erstatningskrav" mod de to fra Nexcom-ledelsen.

Striden bunder i selskabet Heartcare, der er ejet af Adamson og Hauge Jensen samt deres ægtefæller, og som blev købt af Blue Vision, hvorefter det seks måneder senere blev nedskrevet i værdi til 0 kr.

"Når Blue Vision skriver, at det varsler et erstatningskrav, så skal man have alle antennerne oppe. Man skal virkelig sætte sig ind i et selskab, inden man investerer. Og her er ledelsen den altafgørende faktor, for det er den, der modtager en pose penge, og det hele står og falder med, om den kan forvalte det ansvar," siger Jens Løgstrup til Børsen.

It-selskab med tidligere Columbus-boss for bordenden vil hente 30 mio. kr. på børsen

Columbus-chef om sin fyring: "15 minutter efter sad jeg på cyklen på vej hjem" 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs