Watch Medier

Erhvervsmægler spår 50 procents vækst i ejendomsinvesteringer i år

98 pct. af globale investorer agter at udvide deres ejendomsportefølje i år, og tendensen er den samme herhjemme, siger chefen for erhvervsmægleren Colliers i Danmark og forudser "et meget travlt år på ejendomsmarkedet".

The Square på Rådhuspladsen i København var en af de første større handler med udenlandske investorer, der blev annonceret i år, og som Colliers var blandt rådgiverne på. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

2021 er under tre uger gammel, men allerede nu står det klart, at året vil byde på en voldsom stigning i ejendomsinvesteringerne, både globalt og i Danmark, lyder konklusionen fra erhvervsmægleren Colliers.

I en ny rapport konkluderer Colliers, at globale investorer langt overvejende ser optimistisk på muligheden for et opsving i markedet i 2021. Ifølge rapporten forventer Colliers en stigning på 50 pct. i investeringerne i 2021 i forhold til 2020.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs