Watch Medier

Advokater kalder sigtelse mod Njord "meget alvorlig"

Der er ingen tvivl om, at det danske advokatkontor Njord efter en sigtelse for bedrageri har fået smidt en alvorlig sag om halsen, lyder det fra flere advokater. De peger dog spå, at en sigtelse ikke er ensbetydende med, at der rejses en sag.

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik), også kaldet bagmandspolitiet, holder til her på Kampmannsgade i København. | Foto: Lars Krabbe

Bagmandspolitiets sigtelse mod advokatfirmaet Njord og partner Jeppe Brogaard Clausen for groft bedrageri i forbindelse med advokatfirmaets omfattende søgsmål om ulovlige download af film er ifølge flere advokater ganske alvorlig, skriver Berlingske.

"En sigtelse som denne er meget alvorlig, men det er langt fra ensbetydende med, at der rejses en sag," siger advokat Søren Bergenser, der har speciale i økonomisk kriminalitet, til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen fyringer

De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår situationen under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise. Og det er en fejl, mener Bryggeriforeningens direktør, Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs