Watch Medier

Dansk spiludvikler er klar med Hitman 3: Forude venter den helt store 007-udfordring

Danske IO Interactive sender et nyt Hitman-spil på gaden, der samtidig bliver det sidste i rækken det næste stykke tid. Spiludviklerens direktør ser frem til udviklingen af et nyt spil med en meget, meget kendt agent-figur.

Hitman-serien har gjort IO Interactive verdenskendt inden for spilverdenen. Billedet er fra en ældre udgave i serien. | Foto: PR

Danske IO Interactive er nærmest blevet synonymt med den kendte Hitman-spilserie, og nu sender udvikleren den seneste udgave på gaden, skriver DR.

Spillet med navnet Hitman 3 forventes at omsætte for 500 mio. kr., men det bliver alligevel den sidste udgave i serien i et godt stykke tid, fortæller selskabets direktøren Hakan Abrak, som i stedet glæder sig til at kaste sig over udviklingen af et spil med en af filmhistoriens store figurer i centrum, nemlig James Bond.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs