Watch Medier

Omstridt børsdebutants aktieudbud er overtegnet med 115 procent

Før børsdebuten på minibørsen First North har investorerne vist stor interesse for aktierne i it-firmaet Nexcom. Aktiemarkedet var ellers blevet advaret om et erstatningskrav mod ledelsen i Nexcom i en sag fra deres tidligere job.

Adm. direktør i Nexcom Rolf Adamson har tidligere fortalt til ITWatch, at pengene fra børsnoteringen skal gå til at udbygge salgsstyrken. | Foto: Nexcom/PR

Investorerne har vist stor interesse i it-selskabet Nexcom, der står over for sin debut på First North. I den netop afsluttede tegningspersiode blev selskabets udbud af aktier overtegnet med 115 pct., oplyser virksomheden, der har tidligere Columbus-topchef Thomas Honoré som bestyrelsesformand.

Der var samlet udbudt aktier op til 31,8 mio. kr., men investorerne har tegnet for 68 mio. kr. Det efterlader selskabet med et nettoprovenue på 29,3 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs