Watch Medier

SAS laver rekordstor charteraftale med Apollo

Frem til 2024 skal SAS fortsat flyve charterflyvninger for Apollo som led i en ny aftale til 2,5 mia. kr. Det er SAS' hidtil største aftale med et charterselskab.

SAS og Apollo har lavet en langtidskontrakt. | Foto: Jens Dresling

SAS har udvidet sit samarbejde om charterflyvninger med rejseselskabet Apollo i en ny aftale.

Aftalen gælder foreløbig frem til 2024. I den periode har den en kontraktværdi på cirka 2,5 mia. kr.

Det er SAS' største aftale til dato med en charteroperatør, oplyser SAS i en pressemeddelelse.

Med aftalen kommer SAS til at skulle flyve Apollos kunder til og fra 24 lufthavne i Sverige, Danmark og Norge til 51 destinationer i hele Europa.

Den udvidede aftale kommer efter flere års samarbejde mellem SAS og Apollo, og ifølge Markus Ek, global salgschef hos SAS, ser SAS frem til at kunne fortsætte det samarbejde.

"Vi er utroligt stolte over vores lange samarbejde og glade for den nye aftale med Apollo. Chartersamarbejdet er en vigtig del af vores strategi om at tilpasse kapaciteten efter sæson, og den nye aftale med Apollo er et bevis på, at SAS er en værdsat samarbejdspartner. I takt med øgede vaccinering ser vi frem til, at vi igen kan rejse mere frit," siger Markus Ek i pressemeddelelsen.

Selv om aftalen i første omgang står til at løbe frem til 2024, er der aftalt en mulighed for at forlænge samarbejdet med yderligere to år frem til 2026.

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs