Watch Medier

Onboarding fra hjemmekontoret: If Skadeforsikring mikser det faglige og sociale og trækker nyansatte ud af deres hule

FinansWatch følger i en serie If Skadeforsikring, mens selskabet under coronakrisen lærer nye medarbejdere op på distancen. I andet afsnit står den på kombineret quiz og gåtur, hvor både motion, læring og fællesskab er i fokus.

If Skadeforsikring prøver at holde deres nyansatte sunde, glade og motiverede under deres virtuelle onboarding-forløb. | Foto: Stefan Nygaard Hansen

FinansWatch møder Nicklas Vendelboe, ny konsulent i If Skadeforsikrings kundecenter, uden for hans lejlighed på en kold, blæsende januardag. Han er iført vinterjakke og halstørklæde. I ørerne har han hvide høretelefoner, og hans blik er lidt fjernt.

Han er i fuld gang med et Teams-møde, går det lidt efter op for FinansWatchs udsendte. Dagsordenen for mødet er en quiz for de nye medarbejdere i forsikringsselskabet, som de skal besvare, mens de går en tur i deres kvarter. FinansWatch har fået lov til at være med på en lytter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs