Watch Medier

Terma varsler fyringsrunde

Op imod 50 medarbejdere står til at blive afskediget hos den danske producent af forsvarsteknologi Terma. Det skyldes, at to flådeprogrammer i Sydøstasien er blevet udskudt på ubestemt tid.

Jes Munk Hansen er adm. direktør i Terma. | Foto: Terma/PR

Teknologiselskabet Terma varsler en fyringsrunde, der kan koste op mod 50 funktionærer deres job, skriver Finans.

Årsagen er, at to flådeprogrammer i Sydøstasien under pandemien er blevet udskudt på ubestemt tid.

"Det er i sådan en situation min opgave at sikre, at vi tilpasser vores kapacitet til aktivitetsniveauet. Det er virkelig ærgerligt at sige farvel til dygtige medarbejdere. Men nødvendigt," siger adm. direktør Jes Munk Hansen til Finans.

Han forventer, at der bliver tale om en midlertidig nedgang hos Terma, der beskæftiger 1700 medarbejdere på globalt plan. 

Det er kun få uger siden, at selskabet offentliggjorde en rekordstor kontrakt med U.S. Air Force til en værdi af 3 mia. kr.

Terma indgår kontrakt med U.S. Air Force

Erhvervsstyrelsen har politianmeldt Terma  

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs