Watch Medier

Maersk Drilling får borekontrakt i Ghana på over 2 milliarder

Ultra-deepwater boringsskibet "Mærsk Venturer", der ejes af Maersk Drilling, skal bore efter olie ud for Ghanas kyst. Der er tale om en kontrakt til ca. 2,3 mia. kr.

Jørn Madsen, adm. direktør i Maersk Drilling. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Maersk Drilling har fået tildelt en borekontrakt i Ghana til en værdi af 370 mio. dollar (ca. 2,3 mia. kr.)

Det skriver Mærsk Drilling i en meddelelse.

Olieselskabet Tullow Ghana har tildelt Mærsk Drilling kontrakten på ultra-deepwater boringsskibet "Mærsk Venturer", der skal bore efter olie ud for Ghanas kyst.

"Vi er glade for at få denne mulighed for at sikre en langvarig kontrakt for Maersk Venturer, da Tullow igen viser tillid til Maersk Drillings evne til at levere stabile og meget effektive operationer til deres store udviklingsprojekter i Ghana", siger Maersk Drillings adm. direktør, Jørn Madsen i meddelelsen.

"Det betyder også, at vi vil være i stand til at fortsætte vores arbejde med det ghanesiske samfund og lokale leverandører, der tidligere har bidraget til vores vestafrikanske operationer".

Varigheden af den endelige kontrakt ventes at blive omkring fire år. Efter planen starter projektet i andet kvartal i 2021.

Der er dog tale om en betinget kontrakt.

Maersk Drilling kommer til at offentliggøre en meddelelse, når den endelige kontrakt er indgået, hvor det vil fremgå, hvilke lovgivningsmæssige betingelser, som kontrakten er betinget af.

Equinor og Maersk Drilling overvejer deres medlemskab af magtfuld olielobby

Maersk Drilling indgår endelig kontrakt med Total

Maersk Drilling får kontrakt opsagt 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs