Watch Medier

Fintech-selskab lander stor aftale med Bankdata - sætter sig på halvdelen af det danske marked

Fintech-virksomheden Nordic API Gateway har indgået en aftale om at integrere open banking-løsninger med en af bankernes store it-centraler, Bankdata.

Foto: PR/Bankdata

Selskabet Nordic API Gateway, der er en udspringer af pengeappen Spiir, har indgået en stor aftale med Bankdata, der betyder, at selskabet skal integrere såkaldt open banking for mere end 1,7 mio. bankkunder.

Det skriver Børsen Pro.

Nordic API Gateway har i forvejen en aftale med Danske Bank. Med den nye aftale for de ni pengeinstitutter, som Bankdata leverer it-løsninger til, har fintech-selskabet nu sat sig på mere end halvdelen af det danske marked for opsætning og drift af open banking-løsninger.

“Vi er på vej med et setup, hvor vi regner med at kunne dække størstedelen af det danske marked. Vi kommer til at være den toneangivende open banking leverandør for banksegmentet i Danmark," siger stifteren af Nordic API Gateway, Rune Mai, til Børsen Pro.

Open Banking har blandt andet til formål at give bankkunder adgang til konti og betalinger fra flere banker i samme netbank.

Danskudviklet investeringsplatform med rap fyr i L.A. i ryggen skal hyre i hobevis efter Gamestop-hype

Dansk betalingsinstitut har millardkontrakt liggende 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs