Watch Medier

Vestas lancerer ny havmølle

Vindmølleproducenten Vestas introducerer ny havmølleplatform på 15 MW med rotor på 236 meter. Møllen skal kunne indgå i udbud allerede i år.

Foto: MHI Vestas

Så kom Vestas' modsvar mod konkurrenterne til søs endelig. På dagen for mølleproducentens årsregnskab annonceres en ny havmølle med en indledende kapacitet på 15 MW og en rotor på 236 meter.

"At introducere vores nye havmølleplatform er en enorm bedrift for alle hos Vestas, da det markerer et stort skridt fremad i en meget vigtig rejse. Som en global leder inden for vedvarende energi må enhver beslutning, Vestas træffer i dag, kunne servicere opbygningen af skala for fremtidens vedvarende energi - kun med det kan vi sikre et mere bæredygtigt fremtidigt energisystem," siger adm. direktør Henrik Andersen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen fyringer

De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår situationen under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise. Og det er en fejl, mener Bryggeriforeningens direktør, Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs