Watch Medier

I år bliver danske IBM splittet i to – og topchefens rolle er ukendt

IBM står foran at blive splittet i to selskaber, og allerede i år skal der findes en ny ledelse og bestyrelse. Indtil da er IBM's danske direktør, Henrik Bodskov, topchef for begge, siger han. Opsplitningen skal skabe et langt skarpere selskab med fokus på IBM's klassiske forretning samt kunstig intelligens og cloud.

IBM’s danske topchef, Henrik Bodskov er foreløbig chef for begge IBM-selskaber. | Foto: IBM Danmark/PR

Efter en stor fyringsrunde og en endnu større strategisk opsplitning af IBM på globalt plan står IBM’s danske topchef, Henrik Bodskov, nu frem for at forklare detaljerne bag, hvad han kalder den største forandring af IBM globalt.

"Vi har stået over for behovet for en transformation af IBM, sådan som selskabet altid har været igennem i hele IBM’s historie. Men denne gang er det noget af det største i IBM’s historie. Vi opsplitter selskabet. Vi ændrer organisationen, og så ændrer vi internt på kulturen," siger Henrik Bodskov til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs