Watch Medier

The Square-ejer åbner for flere danske opkøb og forventer hurtig genstart efter corona

Den danske hovedstad har længe været på radaren for tyske AM Alpha, der for nylig købte The Square-karréen på Rådhuspladsen. I et interview med EjendomsWatch afslører direktør Martin Lemke, at boliginvesteringer også kan være på vej. "København er ekstremt stærk og modstandsdygtig over for markedsbevægelser," siger han.

"Efter covid-19 forventer vi en hurtig genstart af aktiviteterne i Nordeuropa og Danmark, hvilket København vil få gavn af," vurderer Martin Lemke, direktør hos den tyske kapitalforvalter AM Alpha. | Foto: AM Alpha

Mange blikke blev rettet mod døren, da en diskret, men beslutsom fremmed 7. januar pludselig gjorde sin entre på det danske ejendomsmarked. Sådan må det være, når du netop har købt en af landets mest prominent beliggende bygninger med et prisskilt på trekvart milliard.

Som investor med speciale i erhvervsejendomme og i særdeleshed kontorer bød The Square på Rådhuspladsen i København – nu ovenikøbet med egen metro – sig til som lokkende adgangsbillet til det danske marked, men over for EjendomsWatch afslører AM Alphas chef, Martin Lemke, at de tyske investorer har mod på mere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs