Watch Medier

Indslag med Nynne Bjerre Christensen: Ulla Pors om metoo og nyhedsopgaven på TV 2 Play

Podcast. Ny nyhedsdirektør på TV 2, Ulla Pors Nielsen, er gæst hos Nynne Bjerre Christensen, der i ugens Indslag stiller skarpt på transformationen af TV 2's nyhedsformidling til en streamingverden – og tager temperaturen på metoo-debatten på TV 2.

Foto: MAGNUS MØLLER/Magnus Møller

En af landets absolut største nyhedsorganisationer har fået ny chef i spidsen. Mød hende i ugens mediepodcast, hvor Nynne Bjerre Christensen interviewer ny nyhedsdirektør på TV 2, Ulla Pors Nielsen.

Med den nye titel følger opgaven med at overføre TV 2 Nyhedernes gennemslagskraft på flow-tv til den streamingverden, der fylder mere og mere, og hvor TV 2 er på banen med TV 2 Play.

Men hvad er de vigtigste formater og greb, der skal drive den udvikling? Det giver Ulla Pors Nielsen sine bud på i ugens Indslag, der også gør status på metoo-debatten på TV 2.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs