Watch Medier

Ingen vej tilbage: Teams-møder er kommet for at blive

80 pct. af de adspurgte i ny undersøgelse vil fortsætte med at bruge videomøder på den anden side af coronakrisen. Men videomøder og digitale værktøjer har ikke øget effektiviteten markant, og for nogle har det være decideret demotiverende, viser tallene.

Videomøder er kommet for at blive – også efter krisen. Her er Oracles danske landechef i interview med ITWatch – på Zoom. (Arkivfoto) | Foto: Jakob Skouboe Brandenhoff

Coronakrisen har sendt tusinder af danske lønmodtagere og chefer hjem. Det har medført et sandt boom i brugen af digitale samarbejdsplatforme som Teams og Zoom.

Og langt de fleste venter at blive ved med at bruge de nye muligheder efter krisen. Det viser en ny undersøgelse, Wilke har foretaget for ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Online-banken Lunars norske opkøb bremses: Kan ikke skaffe pengene

Lunar er løbet ind i problemer i sit arbejde med at skaffe kapital til at købe den børsnoterede norske bank Instabank. Den danske online-bank har meddelt det norske finanstilsyn, at den får svært ved at nå deadline i september, fremgår det af børsmeddelelse. (Opdateret)

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs