Watch Medier

Bog & Idé lancerer egen streamingtjeneste

Dannmarks største boghandlerkæde, Bog & Idé, vil have en bid af det voksende marked for lydbøger og sender egen streamingtjeneste i markedet.

Bog & Idé-ejeren Indeks Retail forventer at poste mellem 7 og 10 mio. kr. i lancering af ny streamingtjeneste senere på året. | Foto: Tariq Mikke Khan/Ritzau Scanpix

Selskabet Indeks Retail, der står bag boghandlerkæden Bog & Idé, vil ikke længere bare se på de nye streamingtjenester fra sidelinjen og lancerer derfor nu sin egen lydbogtjeneste, skriver Børsen.

"Vi er lidt sent på den, men vi er en frivillig kæde, så vi agerer for 113 butikkers penge og ikke vores egne. Men jeg mener også, at det først er nu, at markedet er modent," siger Marianne Lyngby Pedersen, adm. direktør for Indeks Retail, der tilføjer, at det er en konsekvens af, at kunderne skifter vaner og i stigende grad lægger pengene hos abonnementstjenesterne.

Den nye tjeneste vil give sine kunder adgang til omkring 40.000 bøger til en fast - endnu ukendt - månedspris samt et loyalitetsprogram, der også er kædet sammen med boghandlerkædens webshop.

Gyldendal ramte opsving i coronaår – men holdt kun akkurat sorte tal på bundlinjen 

Millioner af digitale bøger blev revet af Ereolens hylder i 2020 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs