Watch Medier

McDonald's søger placeringer til 20 nye restauranter

Fastfoodkæden McDonald's er på udkig efter placeringer til 20 nye restauranter i Danmark. Kæden vil helst eje grunde og ejendomme. Men er beliggenheden god, er lejeløsninger også mulige.

Fastfoodkæden McDonald's er i vækst i Danmark og iværksætter derfor en ekspansionsstrategi, der inkluderer omkring 20 nye restauranter over de kommende år. | Foto: AP

Den amerikanske fastfoodkæde McDonald's vil udvide forretningen i Danmark og har derfor indledt jagten på byggegrunde til 20 nye restauranter, der skal supplere de eksisterende 91.

Iben Harder Larsen, McDonald's' ansvarlige for ejendomme i Danmark, fortæller til EjendomsWatch, at kæden allerede i år vil åbne "nogle stykker" som led i ekspansionsplanen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs