Watch Medier

IT-selskab sigter mod comeback på børsen inden sommerferien

It-selskabet Trifork kan igen blive børsnoteret inden sommer. "Det er vores ønske, men det er ikke noget, vi udelukkende selv har kontrol over," lyder det fra topchef.

Foto: PR

Allerede sidste år luftede Trifork ønsket om en tilbagevenden til livet som børsnoteret selskab, og de planer er nu så fremskredne, at selskabet sigter efter en notering inden sommerferien, skriver Børsen.

"Det er vores ønske, men det er ikke noget, vi udelukkende selv har kontrol over. Vi arbejder hårdt på det, det må man sige, og vi vil gerne have det til at ske så hurtigt, som det overhovedet er praktisk muligt," siger adm. direktør Jørn Larsen til Børsen.

Topchefen, der stiftede og er medejer af Trifork, vil dermed stå i spidsen for et comeback på børsen for selskabet, der fra 2007 til 2014 var noteret på fondsbørsen i København.

Udover Jørn Larsen er Trifork ejet af kapitalfonden Gro Capital og en række ledende medarbejdere i it-selskabet.

Trifork indkasserer trecifret millionbeløb efter salg af it-selskab 

Trifork arbejder på en børsnotering 

Mere fra Watch Medier

Birkenstock solgt til Louis Vuitton-ejet kapitalfond

Det familiejede tyske skofirma Birkenstock er blevet solgt til en kapitalfond, som blandt andet den franske luksusvarekoncern LVMH står bag. Fonden menes at have betalt omkring 29 mia. kr. for lædersandalproducenten.

Tryg-ejer fastholder milliardoverskud trods svært coronaår

Tryghedsgruppen landede en ekstraordinær bundlinje i et ekstraordinært år. En stor del af pengene er øremærket forsikringsselskabet Trygs køb af britiske RSA's skandinaviske aktiviteter, men der bliver stadig råd til medlemsbonus og uddelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier