Watch Medier

Danske Bank vil væk fra bundplacering i omdømmeundersøgelse

Danske Bank har det dårligste ry i en ny omdømmeundersøgelse fra Voxmeter. Det vil kundedirektør i Danske Bank, Thomas Mitchell, have ændret.

Danske Banks kundedirektør, Thomas Mitchell, vil forbedre Danske Banks omdømme. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Danske Bank skal væk fra den bundplacering, som en omdømmemåling foretaget af analysehuset Voxmeter har placeret storbanken i, skriver Børsen.

"Nu sætter vi en ny målsætning, for vi kan selvfølgelig ikke leve med en bundplacering," siger Thomas Mitchell, der er kundedirektør i Danske Bank til avisen.

Særligt de senere års møgsager med først den estiske hvidvasksag, derefter salget af investeringsprodukter med forventet tab og i 2020 sagen om fejlagtige gældsopkrævninger er skyld i bankens dårlige placering.

Hug til bankernes omdømme i coronaår 

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs