Watch Medier

Novozymes ser kæmpe potentiale i naturlig plantebeskyttelse

Novozymes bevæger sig med nye enzymprodukter ind på et globalt milliardmarked for naturlig plantebeskyttelse. "Man har ikke før brugt enzymer som biokontrol, men vi tror, mulighederne er store," siger Novozymes' direktør for området, Tina Sejersgård Fanø.

Tina Sejersgård Fanø, direktør for Novozymes' division Agriculture and Industrial Biosolutions | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Mængden af kemikalier i landbruget er stor, men i fremtiden kan det måske blive muligt at udskifte nogle af dem med mere naturlige alternativer.

Blandt dem, som forsøger at udvikle den slags alternativer, er den danske biotek-virksomhed Novozymes. Det børsnoterede selskab er i år gået ind på et nyt område, som det forventer kan vokse sig stort over de kommende år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs