Watch Medier

Covid-19-vaccine satte fart på Bavarians kapitalrejsning

Medicinalselskabet Bavarian Nordic har arbejdet hurtigt for at arrangere udstedelsen af nye aktier, fordi selskabet nu vil sætte fuldt tryk på de muligheder, som covid-19-pandemien har udløst - og det gælder især selskabets covid-19-vaccine.

Foto: PR / Bavarian Nordic

Selv om Bavarian Nordic gerne vil købe en række ting for de penge, som selskabet har hentet på børsen via udstedelse af nye aktier, er der én altoverskyggende årsag til, at kapitalrejsningen skulle ske nu.

"Vores covid-19-vaccinekandidat har været katalysatoren. Det er der ingen tvivl om," siger finansdirektør Henrik Juuel til MedWatch og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs