Watch Medier

Jysk husbygger efter rekordregnskab: Vi vil være Danmarks største

Efter at have leveret sit hidtil bedste regnskab erklærer Horsens-byggefirmaet Milton Huse, at det går efter at blive størst på typehusområdet i Danmark.

Milton Huses adm. direktør og ejer, Erik Rehnquist. | Foto: PR / Milton Huse

Ledelsen i den otte år gamle typehusvirksomhed Milton Huse lufter nu eksplicit ambitioner om at være størst i Danmark på sit område, skriver Børsen fredag.

I sidste uge kunne EjendomsWatch fortælle, at det familiejede byggefirma fra Horsens kom ud af 2020 med sit stærkeste årsregnskab til dato med en vækst på over 50 pct. I Børsen sætter Milton Huses adm. direktør og ejer, Erik Rehnquist, nu flere ord på:

"Vi har svært ved at gøre vores andel af markedet op, men jeg er sikker på, at vi vokser mere end markedet, så vi vinder markedsandele," siger han og slår samtidig fast, at man vil være Danmarks største.

Den målsætning indebærer, at virksomheden kan overhale den nuværende førerhund på området, Huscompagniet, hvis omsætning i 2019 lå på 3,8 mia. kr. – mere end dobbelt så meget som Milton Huses sidste år.

Sammen med Casa-stifteren Michael Mortensen skabte Erik Rehnquist i 2002 firmaet FM-Søkjær, der efter et salg til kapitalfonden Axcel skulle udvikle sig til netop Huscompagniet. Siden forlod duoen selskabet og grundlagde hhv. Hybel Huse og Milton Huse.

Milton Huse løfter omsætningen over 50 pct. – bundlinjen boomer

Koncenton køber rækkehuse ved Vejle for et trecifret millionbeløb

Typehus-byggers nye firma løfter overskuddet 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs