Watch Medier

Butikskæder varsler stort opgør med udlejere: "Vi vil ikke betale en ublu pris"

Store kæder som Jysk, Bahne og Bog & Idé vil have udlejere til at indgå i forhandlinger om huslejenedsættelse. Hvis det ikke sker, er de klar til at flytte.

Mikael Nielsen, retaildirektør hos Jysk, pointerer, at kæden er klar til at flytte, hvis udlejerne ikke vil forhandle. | Foto: PR

Store detailkæder som Jysk, Bahne og Bog & Idé gør nu klar til et opgør med udlejere, der ikke vil være med til at forhandle og sætte huslejen ned, skriver Børsen.

Hos Jysk bedyrer retaildirektør Mikael Nielsen, at kæden er parat til at rykke teltpælene op de steder, hvor man ikke kan komme frem til en aftale.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs