Watch Medier

Netcompany-udbrydere jagter flere offentlige kunder

Offentlige kunder og managed services er de seneste forretningområder, som konsulenthus med tidligere Netcompany-ansatte i spidsen satser på. De har taget inspiration med fra deres gamle arbejdsgiver, men har også gjort flere ting anderledes.

Ivan Beltoft arbjedede i Netcompany i 10 år, indne han stiftede Immeo. | Foto: Immeo/PR

Efter mere end seks år med konstant fremgang vil konsulenthuset Immeo udvide sin forretning. Dels sætter selskabet mere tryk på det offentlige marked, dels vil det også sælge ydelser inden for "managed services".

"Vi har oplevet en kraftig efterspørgsel fra eksisterende kunder efter, om vi ikke kan tage det samlede ansvar for at optimere deres cloud-platforme. I forvejen står vi for applikationerne, og nu får vi også lagt cloud-driftsydelserne på," siger partner og forretningsudvikler Ivan Beltoft om sidstnævnte sats.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs