Watch Medier

Ny topchef sætter sig i stolen: Plesner skal være betydeligt større

Plesners nye ledende partner har vækst på dagsordenen og vil sætte fokus på kultur i sin tid i front for advokathuset. At få samarbejdet til at virke hver dag er noget, man skal øve sig på, siger han i sit første interview som topchef.

"Det er en enorm interessant ledelsesmæssig opgave at være ledende partner i en partnerdrevet virksomhed," siger Niklas Korsgaard Christensen. | Foto: Jeppe Carlsen

Det lader ikke umiddelbart til, at Plesners ca. 400 medarbejdere skal forvente nogen store udsving i kursen, efter advokat og partner Niklas Korsgaard Christensen har overtaget rollen som ledende partner fra Tom Kári Kristjánsson.

Tværtimod er det en leder, der uden store armbevægelser og proklamationer lægger op til at fortsætte ad samme spor som hidtil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs