Watch Medier

Danske Bank undtager gruppe for negative renter

De kunder, som har såkaldte kreditorbeskyttede midler stående, skal ikke længere betale negative renter i Danske Bank.

Thomas Mitchell er kundedirektør i Danske Bank. | Foto: Niels Hougaard/ERH

Som noget nyt har Danske Bank besluttet, at kreditorbeskyttede midler - hvilket for eksempel tæller erstatning for invaliditet eller tab af forsørger - ikke længere skal opkræves negative renter.

Det skriver Børsen.

"Når vi beslutter at lægge det her ned over vores kunders konti (negative renter, red. ), så dukker der nogle tilfælde op, hvor vi vurderer, at det kan være samfundsmæssigt unfair – det er tilfældet med de kreditorbeskyttede midler," siger Thomas Mitchell, der er kundedirektør i Danske Bank, til avisen.

Nordea har tidligere fortalt til B.T., at banken også undtager kreditorbeskyttede midler, og i Arbejdernes Landsbank er man i gang med at drøfte muligheden.

Sydbank og Spar Nord fastholder dog, at man på nuværende tidspunkt ikke har planer om det samme.

Sparekassedirektør om særligt år: "Der var trafikkaos, kø i Brugsen, kø alle steder. Det lignede København på en forårsdag"

Finans Danmark: Coronakrisen skyld i markant fald i bankernes overskud 

Mere fra Watch Medier

Teleselskaber betaler over 2 milliarder for nye frekvenser til 5G

Efter et langt tilløb er statens frekvensauktion, der får afgørende betydning for fremtidens 5G-udrulning, endeligt afsluttet. De store teleselskaber får næsten lige store andele af det værdifulde frekvensbånd og betaler over 2 mia. kr. for rettighederne.

Super League-boss: Udbryderliga kan ikke fortsætte

Projektet med European Super League har ingen fremtid, siger udbryderligaens medstifter, Andrea Agnelli fra Juventus. De seks engelske klubber i projektet plus nu også Atlético Madrid, Inter, Milan og Juventus er faldet fra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier