Watch Medier

Vedvarende uro får Carlsberg i Myanmar til at tilpasse produktionen

Carlsbergs lokale afdeling har hidtil klaret sig nogenlunde gennem krisen i Myanmar siden militærkuppet i februar, men nu må bryggeriet til at kigge nøje på, hvor meget der kan afsættes.

Bus brugt som barrikade under demonstationer i denne måned. | Foto: STR/AFP / AFP

Tidligere har Carlsberg Myanmar kunnet fastholde sin produktion, men de mange og fortsatte uroligheder begynder at kunne mærkes. Derfor vil Carlsberg "tilpasse" sin produktion til efterspørgslen i den kommende tid, skriver Finans.

"Vi lukker ikke ned, hverken helt eller delvist på bryggeriet i Bago, men den volumen, der bliver produceret, varierer lidt, alt efter hvad der kan afsættes i markedet," siger Christian Wulff Søndergaard, Vice President, Global Corporate Affairs i Carlsberg Group, til mediet.

Indtil videre har Carlsberg ellers formået at fastholde sin produktion i landet, oplyste koncernchef Cees 't Hart ved et pressemøde tilbage i begyndelsen af februar.

 

Bryggeriet i Myanmar, der ligger nordøst for hovedbyen Yangon, beskæftiger 500 ansatte.

 

Aktien handles 0,3 pct. lavere i 999,80 kr. onsdag.

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs