Watch Medier

Ny Orphazyme chef har store ambitioner: Vil skabe nyt Genmab

Christophe Bourdon, der netop er tiltrådt som topchef i Orphazyme, vil i gang med at genoprette tiltroen til selskabet, som led et knæk efter selskabets nylige kliniske fiasko.

Forskerne hos Orphazyme skal udklække flere successer inden for sjældne sygdomme inden for de næste ti år, mener den nye topchef, Christophe Bourdon. | Foto: Orphazyme/PR

Det skorter ikke på ambitionerne for Christophe Bourdon, som har overtaget topposten hos Orphazyme. Inden for de næste ti år ser han potentialet for at gøre Orphazyme til det nye Genmab – bare inden for sjældne sygdomme.

Det skriver Børsen.

Inden han kan komme så langt, vil han dog i gang med tapetsere over den skuffelse, som selskabet for nylig led i et kliniske studie med muskelsvindslidelsen IBM, og som gav aktiekursen et markant dyk.

"NPC alene bør gøre investorer og aktionærer tilfredse, for med NPC alene kan vi skabe meget værdi. Jeg føler, at der i øjeblikket mangler overensstemmelse mellem investorernes opfattelse, og hvad NPC alene kan tilføje af værdi," siger Christophe Bourdon.

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs