Watch Medier

Nemlig-ejer udtaler sig efter kritik

Der skal være styr på forholdene i online-supermarkedet Nemlig.com, siger majoritetsejer og Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen siom reaktion på de seneste ugers kritik.

Anders Holch Povlsen udtaler sig nu om de seneste ugers kritik af Nemlig-com. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Anders Holch Povlsen, der ejer to tredjedele af onlinesupermarkedet Nemlig.com, tager bladet fra munden og skriver til Ekstra Bladet, at han tager de seneste ugers kritik, som bl.a. har været fremført i Politiken, alvorligt.

"Jeg følger naturligvis udviklingen i Nemlig.com og ser på kritikken med stor alvor. Vi kan ikke være tjent med at nogen, og særligt ikke vores kunder, tror at der er noget forkert i nemlig.com," skriver Anders Holch Povlsen til Ekstra Bladet.

Videre skriver han, at han er tilfreds med udsigten till, at 3F, Dansk Erhverv og Nemlig.com mandag mødes for at finde frem til en løsning.

Læs mere her:

Nemlig.com og 3F aftaler frist på 14 dage til at finde løsninger 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs