Watch Medier

Genåbning får ordrerne til at strømme ind hos Arla

Genåbningen af hoteller og restauranter ændrer forbrugsvanerne, og det sætter krav til Arlas produktion, der har været igennem en større omstilling.

Foto: Joachim Adrian

Genåbningen af foodservicesektoren, som leverer til hoteller og restauranter, har skabt travlhed hos Arla, der i tiden op til har måtte lave en større omstilling af produktionen.

Nu skal andelsselskabet igen skrue op for produktionen af blandt andet 10-liters dunke med mælk og små pakker smør, som hoteller og restauranter efterspørger. Det skriver Finans.

"Vi har susende travlt, og alle mand er på dæk. Varer som mælk, yoghurt, fløde og cremefraiche har relativt kort holdbarhed, så vi har ikke haft mulighed for at forproducere og opbygge lagre til foodservicesektoren," siger Camilla Blicher Simonsen, salgsdirektør for foodservice hos Arla.

Mejerikoncernen har lavet prioriterede lister med varer, som der bliver brugt mest i foodservicesektoren.

Camilla Blicher Simonsen forventer, at der vil komme store ryk i de kommende dage, da grossisterne skal opbygge større lagre af basisvarer.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs